/
    • Mediumschap is een rode draad in mijn leven. Mijn eerste kennismaking met de geestenwereld was toen ik 4 jaar oud was. Als ik 's avonds ging slapen zag ik altijd meerdere verschijningen rondlopen in mijn slaapkamer. Iedere avond weer. Het gaf mij een gevoel dat ik beschermd werd. Vanaf dat moment heb ik de geestenwereld kunnen zien, horen en voelen. 

      Na het overlijden van mijn vader in 2006, ben ik me meer gaan verdiepen in het mediumschap. Ik ben in aanraking gekomen met het Engelse mediumschap en het Arthur Findlay College in Engeland. Inmiddels heb ik vele lessen gevolgd bij verschillende mediums.

      Wat me zo aanspreekt binnen het Engelse mediumschap is dat je eerst 'bewijs' levert dat je werkelijk met de betreffende overledene communiceert. Het vertellen van het levensverhaal van de overleden dierbare (ik noem het 'de reis van de ziel') en het weer samenbrengen van twee zielen, de overledene en mijn cliënt, is wat mij zo ontzettend aanspreekt en ontroert binnen het mediumschap. Liefde overwint de fysieke dood en blijft voor altijd bestaan. Dit bewijs krijg ik iedere keer weer.