/
  • Een vraag die mij in bijna ieder consult gesteld wordt is: "Is mijn overleden opa, oma, vader, moeder, zoon, dochter, vriend(in) of collega er nog steeds en kunnen ze zien hoe ik mijn leven leid?" Mijn antwoord is altijd volmondig "JA"! Op het moment van overlijden verlaat onze ziel (dat is wie we werkelijk zijn) ons lichaam en gaat verder. Het is ongeveer net zo als we onze winterjas uitdoen als het lente is.

   Tijdens een mediamiek consult maak ik contact met jouw dierbare die is overleden. Ik probeer zo goed mogelijk de persoonlijkheid en hun leven te beschrijven zodat je zeker weet dat het jouw dierbare is waar ik mee communiceer. Ze komen vaak met herinneringen die jullie samen hebben gedeeld. Hun liefde voor jou blijft en vaak komen ze met voorbeelden uit je leven waaruit blijkt dat ze je volgen en bij je zijn in goede en in slechte tijden.

   Een mediamiek consult duurt 45-60 minuten en kost € 45,00.

  • Hoe werkt een medium?

   In de illustraties hieronder schets ik in het kort hoe een medium werkt.

   Op de eerste illustratie zie je het medium en daarachter de geestenwereld. Op het moment dat een medium zich klaar maakt om te werken verzamelt de geestenwereld zich rond het medium. Binnen het Engelse mediumschap is het de gewoonte dat de geestenwereld achter het medium komt te staan om te communiceren. Hierdoor weet het medium het onderscheid te maken tussen het communiceren met de geestenwereld en het lezen van de aura van de cliënt die meestal voor het medium zit.

   Op de tweede illustratie is te zien dat er nog maar één dierbare overledene achter het medium staat. Het zou een hele chaos worden als ze allemaal tegelijkertijd gingen communiceren. Vandaar dat ze op hun beurt wachten. Het wil niet zeggen dat de overledene waarvan de cliënt het liefst iets wil horen als eerste zal communiceren. Soms komt er eerst een andere dierbare. Daarom is het belangrijk om met een open mind het consult in te gaan.

   Op de derde illustratie vergroot het medium haar aura zodat de dierbare overledene en het medium als het ware samen 'versmelten'. De dierbare overledene kan nu telepathisch gedachten inbrengen bij het medium.

  • Op de vierde illustratie zie je hoe de dierbare overledene zich via telepathische wijze kenbaar maakt. Het medium zal eerst informatie geven over de persoonlijkheid, passies, werk, herinneringen van de overledene zodat de cliënt duidelijk weet met wie het medium communiceert.

   De overledene put uit alle talenten, kennis en ervaringen die het medium heeft opgedaan. In dit geval geeft de overledene aan dat hij een passie heeft voor muziek. Deze passie deelt hij met het medium. De overledene drukt als het ware de knop 'muziek' in bij het medium.

  •  

   De vijfde illustratie laat zien wat er mogelijk is als er een intense samensmelting plaatsvindt van de energie van het medium en de overledene. In dit geval heeft de overledene een passie voor gitaar spelen. Het medium ervaart dat de overledene een gitaar in haar handen legt. Het medium zal ook trekjes en kenmerken overnemen van de overledene.

    

    

  • De overledene komt niet 'in' het lichaam van het medium. Door de samensmelting van de energie komt de overledene via het medium als het ware 'tot leven'. Het medium is in een lichte trance staat.

   De liefde van de overledene voor zijn of haar dierbare stroomt rijkelijk en is vaak heel voelbaar in de energie.