/
  • Cursus Intensieve Trance

   In deze cursus leer je een diepere relatie aan te gaan met je gidsen. Je leert te herkennen wie er met je werkt en waarom. Je leert ook de verschillen waar te nemen tussen je gidsen.

   We gaan ook kijken op welke manier de geestenwereld met je wil werken. Dit kan een diepe trance staat zijn om wijsheid en filosofie door te geven. Maar het kan ook heel goed dat de geestenwereld je inspireert terwijl je in een lichte trance bent en zo hun kennis en wijsheid te laten samen smelten met jouw wijsheid. Dit kan in de vorm van geinspireerd spreken, schrijven, musiceren, schilderen. Of de geestenwereld is bij je om via jou healing te brengen. We gaan het samen ontdekken!

   Trance is een natuurlijke (vaak langzame) progressie van mediamieke powers. Een relatie opbouwen met je gidsen is een proces dat geleidelijk aan gemakkelijker gaat naarmate je je meer overgeeft en hen je vertrouwen schenkt.

   Tijdens deze cursus krijg je steeds feedback omdat ik uit ervaring weet dat het een prettige manier is om inzicht te krijgen in jou ontwikkeling en je talenten.

   Van 11.00 - 16.30 uur in mijn praktijk.

   Kosten € 275,00

    

  • Cursus Puur Mediumschap

   In deze cursus ga je werken met de geestenwereld. Heldervoelen is de basis van de communicatie met onze dierbaren in de geestenwereld. Je leert je heldervoelendheid te ontwikkelen en ermee te werken. Vanuit de heldervoelendheid leer je je helderziendheid, helderhorendheid en helderwetendheid te ontwikkelen en te gebruiken in het contact met de geestenwereld.

   In het mediumschap is het erg belangrijk om te kunnen 'versmelten'met de energie van de geestenwereld. Daarom gaan we ook werken met een aantal trance technieken om die versmelting mogelijk te maken.

   Verder leer je:

   • Hoe je je kunt openstellen voor de geestenwereld zodat er een goede samensmelting plaatsvindt
   • Je leert je power op te bouwen en vast te houden
   • Je leert een contact stap voor stap op te bouwen
   • Het verschil herkennen tussen het 'lezen' van iemands aura en contact met de geestenwereld
   • Een contact maken met de geestenwereld dmv psychometrie van een voorwerp en foto
   • Hoe te zitten voor de geestenwereld zodat ze met jou kunnen werken aan je ontwikkeling. Het is belangrijk om elke dag contact te houden met je team aan helpers ook al is het maar 5 minuten!

   Wanneer: zondagen 28/01/2018, 25/02/2018, 22/04/2018, 10/06/2018

   Tijd: 11.00 - 16.30 uur in mijn praktijk. Groepsgrootte tussen 6-8 personen.

   Kosten: € 185,00