Al heel jong was ik mij bewust van de ‘andere wereld’. Maar ik ben me pas gaan ontwikkelen als professioneel medium in 2007.

Een medium geeft de overleden dierbare een stem om zijn of haar verhaal te vertellen. Wat mij iedere keer weer diep ontroert is dat de liefde tussen overledene en de cliënt blijft voortleven. Het contact met een overleden dierbare is vaak heel helend.

Natuurlijk missen we onze dierbare die niet meer lijfelijk op aarde is. Maar de wetenschap dat ze om ons heen zijn en nog steeds intens veel van ons houden biedt troost en kracht. Heel vaak zie ik dat mijn cliënt zijn of haar leven weer kan oppakken en richting kan geven in de wetenschap dat hun dierbare heel dichtbij is.

Omdat een medium een grote verantwoordelijkheid heeft om zo goed mogelijk te overleden dierbare te verwoorden, vond ik het erg belangrijk om me zo goed mogelijk te ontwikkelen. Daarom heb ik gekozen voor het Engelse Mediumschap. Lessen heb ik gevolgd aan het Arthur Findlay College in Engeland bij diverse mediums. Nog steeds volg ik 2 tot 3 keer per jaar masterclasses om mijn mediumschap verder te ontwikkelen.

Naast medium ben ik ook gediplomeerd Kleurentherapeut. Tevens ben ik lid van de SNU (UK).